BAŞKAN ŞAHİNER, HİTİT GÜNÜ’NÜN AÇILIŞINA KATILDI

Merkezi Ankara’da bulunan Vakıf 19 tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Ankara Üniversitesi ve Hitit Üniversitesi’nin destekleriyle düzenlenen 2. Dünya Hitit Günü etkinlikleri 16 Nisan 2022 Cumartesi akşamı Türk Japon Vakfı salonlarında başladı.

Prof. Dr. Tayfun Yıldırım’un sunum yaptığı ve Hitit Ensamble Konseri’nin sunulduğu açılış programının ardından, Heykeltraş Hüsna Dişbudak’ın Küratörlüğünde çok sayıda sanatçının katılımıyla düzenlenen Ansthasum Hitit bahar bayramı Plastik Sanatlar Sergisi açıldı.

Program çerçevesinde, atölye çalışmaları devam edecek.

Açılışa Ak Parti Ankara Milletvekili nevzat Ceylan, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İstanbul’dan Çorumlu sanatçı Cemal Kurtoğlu başta olmak üzere seçkin davetliler ve Çorumlular katıldı.

Önceki OĞLAKÖZÜ DERNEĞİNDEN BAŞKAN ŞAHİNER’E ZİYARET